7 komentar(jev) “Kontakt”

Zlatko · 24. februarja, 2017 ob 08:52

Spoštovani!
Z ženo se to poletje odpravljava na dopust na južno Moravsko. Eden od vzrokov so tudi vaše čudovite fotografije. Zato vas prosim, da mi “izdate” nekaj krajev oz. lokacij, kjer so nastale.
lep pozdrav
Zlatko Mihaljčič

vrtacnik.igor@siol.net · 17. februarja, 2017 ob 09:38

najlepša vam hvala za informacijo.

Peter · 16. februarja, 2017 ob 17:18

Filtre se da dobit v trgovini fotoshop.si ki se nahaja v Mariboru

vrtacnik.igor@siol.net · 16. februarja, 2017 ob 11:31

Peter pozdravljeni,

ko sem kakšne tri tedne nazaj naletel na vaš blog, se mi je v fotografiji odprl popolnoma nov svet, sam sem bolj začetnik in praktično črpam koliko se da iz vaših nasvetov, fotografij.
Imam pa eno prošnjo, rad bi si nabavil filtre, ki jih vi uporabljate pri delu ampak v ljubljanskih trgovinah tega ne najdem, prosim, če bi mi lahko zaupali informacijo, kje si lahko to nabavim.
Že v naprej se vam zahvaljujem.
lep pozdrav
Igor

Peter · 8. marca, 2016 ob 22:40

Pa še nekaj, obregnili ste se tudi na moj watermark zakaj je kao angleški, preprosto…, ker je iz dizajnerskega smisla uporabjena črka mojega imena Peter, še za Photo.

Peter · 8. marca, 2016 ob 22:13

Da razčistiva, da je objava na travelslovenia.org v angleščini, je čisto stvar lastnikov strani, ki imajo stran narejeno v angleščini za tuje turiste. Vedel sem, da bo v angleščini in me niti ni motilo, ker je gospod, ki stran upravlja tako lepo spisal v angleškem jeziku. Človek, se ne brani reklame in se je tudi sam nisem. Sicer pa kot vidite imam na svoji strani vse v slovenščini, če kdo želi. Lep pozdrav in hvala za pohvale.

Janez Medvešek · 8. marca, 2016 ob 15:53

Peter, pozdrav.
Ko se je nedavno v E- pošti pričela pojavljati tvoja mapa z izjemnimi fotografijami, sem dal spodaj pripombo, da so fotografije izjemne. Moti me le, ker ni napisov TUDI !!! v slovenščini. Pa se je potem vsulo v blogu na to pripombo. Morda tudi zato, ker me ogromno ljudi pozna po mojih pps foto zgodbah, ki jih pošiljam v svet. Nekdo je celo pripomnil, da naj ti ne bom fouš. In glej ga zlomka. Imel sem prav. Vsak dan dobim tudi po nekaj sto E- pošt. In ni dneva, da ne bi ta tvoja priponka pristala v mojem predalu. Pišem zato, ker je že napisano v uvod te pošte, da naj si Slovenci ogledamo, kako našo Domovino vidi TUJEC!!!?
Nihče več ne ve, da si naš, Slovenec, ki s ponosom ljudem kažeš lepote Domovine.
Sem fotograf, slikar, pesnik, pisatelj in še kaj. Skoraj ni dneva, da ne bi kdo prišel zaradi česa. Tudi fotografij ali naročil slik. In tu videvam, kje smo Slovenci v poznavanju svoje Domovine. MNOGO jih ne loči Bleda od Bohinja!!! Iskreno to pišem, verjemi.
Kaj dlje od Postojnske jame, Predjamskega gradu, Bleda, Pirana in Bohinja nam ne seže spomin večji del iz otroštva, ko so nas ali v šoli ali kje drugje peljali kam.
Zato sem ti napisal takrat spodaj, da dodaj tudi slovenske podnapise. Da ljudje slovenski vidijo, kako lepo je pri nas. In ne samo pozimi v Dolomitih in poleti v Umagu.
Vse dobro ti želim in še enkrat bravo za vsako sliko posebej! Sam vem, kako težko je včasih priti do dobrega izplena. Videl sem, da pomagaš z nasveti tudi mnogim, ki jih zanima, kako priti do boljše fotke. Bravo tudi za to. Hvala ti.
Le “TUJEC ” ne bodi več. S ponosom pod fotografijo zapiši še slovenski podnapis. Šteje! Preverjeno (tudi) pri tebi.
S spoštovanjem – Janez Medvešek

031/ 85 60 79